Slavíme 1. narozeniny

Dnes 11. 11. 2020 slavíme u nás v Bez obalu 1. narozeniny. 🎂🍾Děkujeme Vám, že se spolu s námi snažíte snižovat produkci odpadu, že nás podporujete a dál šíříte myšlenky bez odpadu (zero waste). Jen díky Vám můžeme fungovat a dál hledat cesty, jak žít zodpovědněji a radostněji. Věříme, že Vám udělají radost i tyto informace.

Za těchto 12 měsíců jsme společně ušetřili např.:

  • 1 576 tetra packů nebo plastových lahví na mléko, které nám ve vratných sklenicích dodává každý týden rodina Kadlečkova ze Psář.
  • 2 225 sáčků a desetinu toho plastových přebalů na mouky, na které nám přitom stačilo zhruba 15 vratných pytlů od místního mlynáře p. Burdy z Dunic. Ten nám vozí mouku po 25 kg jen když má do Vlašimi cestu. 😉
  • 721 balení slaných kreker dodaných ve vratných obalech.
  • 961 balení sušenek, které nám napekla Biopekárna Zemanka a Bio – nebio.
  • 1 025 více vrstvých pytlíčků na koření, všechno bez solí, glutamánu, lepku,… prostě Koření od Davídka.
  • 265 celofánových pytlíčků se sušeným a lyofilizovaným ovocem. Reba a Barča Pavlisová pro nás mají zásoby téměř vždy a vratné obaly nejen zváží, ale i si jich tak jako my váží.
  • 165 plastových lahví od octa, další od olejů,… drogerie a kosmetiky.
  • Takto bychom mohli pokračovat ještě např. s 58,6 kg kávy ve vratných sudech
  • 11,8 kg žvýkaček ve vratných kyblících
  • 284 tuhými mýdly a šampóny,..

Máme z toho velkou radost. Ulevilo se naším a jistě i Vaším odpadkovým košům, popelnicím, … a malinko také naší planetě.

Děkujeme, že u nás nakupujete potraviny, eko drogerii, přírodní kosmetiku i další doplňky do vlastních nádob, že si necháváte posílat účtenky elektronicky na email, že s námi sdílíte své radosti i starosti! Věříme, že jdeme správnou cestou a naše fungování má smysl.

Náš sortiment se postupně rozrostl z 220 na téměř 670 položek, rozrostla se také rodina našich dodavatelů a to jak lokálních, tak také vzdálenějších. Celý náš sortiment najdete na našich webových stránkách. Rozrostl se i náš bez obalový tým a samozřejmě i naše otvírací doba 😉

Protože nemůžeme slavit všichni společně s dortem, hudbou, … zveme Vás dnes alespoň na malou oslavu spojenou s Vaším nákupem. Přineste si jako vždy své vlastní obaly a malý dárek dostanete Vy od nás. * K nákupu nad 500 Kč navíc i malý síťový sáček z bio bavlny na ovoce a zeleninu.* K nákupu nad 1 000 Kč střední síťový sáček z bio bavlny na ovoce a zeleninu.

Moc se na Vás těšíme. Věříme, že nám zachováte přízeň i v dalších dnech. Pokud máte nápady, náměty, připomínky, či výtky – prosím řekněte nám je, nebo napište. Děkujeme a přejeme Vám krásný den! ❤️ Parta z Bez obalu Vlašim

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *