Podzimní akce v Bez obalu Vlašim

Chcete si popovídat s podobně naladěnými lidmi? Dozvědět se něco nového a sdílet s ostatními svůj pohled na život nebo dané téma? Tak jste na tom správném místě ;-). Máme pro Vás několik příležitostí. Jako setkávací den jsme vybrali čtvrtek – po zavíračce, tedy od 18 hod. Drobné občerstvení bude zajištěno, ale můžete přinést i něco svého. Protože k nám do Bez obalu se nás vejde jen pár a navíc chceme vědět, kolik nás bude, přihlaste se prosím předem osobně u nás v Bez obalu, na tel. 608 833 026 nebo napište na email: bezobaluvlasim@gmail.com. Příspěvek na organizaci je 100 Kč (platí se na místě). Setkáními bude provázet Dana.

  • 16. 9. Smysluplné rozhovory – přijďte si povídat a přemýšlet. V dnešní době nám sice stále přibývá komunikačních prostředků, ale následkem toho si čím dál méně povídáme z očí do očí. Spousta rozhovorů plyne pouze po povrchu, ubývá upřímných sdílení. Přitom za hranicích běžných konverzací se skrývají naše sny, bolesti, touhy i trápení. Odpovědi, které vyvolávají v řečníkovi i posluchačích emoce. Protože jsou upřímné a opravdové a přimějí nás zamyslet se nad našimi životy. Pro zachování atmosféry setkání, a aby měl každý dost prostoru, je počet míst omezen na osm.

  • 7. 10. Sdílené setkání a besedování na téma Proč žít lokálně – Otevřené povídání s Tomášem Potfajem (pracovníkem ČSOP Vlašim, regionálním producentem Kraje Blanických rytířů) a dalšími pozvanými hosty o tom, co nám může lokálnost přinášet, jaké jsou její výhody, případně i nevýhody. V čem a jak se k lokálnosti přibližovat, atd. Přijít může kdokoli, koho téma zajímá, chce se o něm dozvědět více, nebo chce sdílet své zkušenosti.
  • 14. 10. Smysluplné rozhovory – přijďte si povídat a přemýšlet. Tak jako při prvních Smysluplných rozhovorech, věřím že i při druhém setkání se sejde skupina maximálně osmi otevřených lidí, kteří budou chtít sdílet své sny, přání, … Ve skupině budeme losovat kartičky s otázkami, o kterých se běžně nebavíme, a které by nás měly vést k zamyšlení a sdílení. Nad některými tématy můžeme diskutovat, některá v rychlosti přejít. Vše záleží na rozpoložení skupiny. Samozřejmostí je, že se každý může vyjádřit a současně nikdo nebude nucen odpovídat na otázky, na které nechce. Přijít může kdokoliv, kdo se rád baví s lidmi a chce zkusit něco netradičního, nebo se mu to zalíbilo a chce si takto povídat znovu.
  • 11. 11. Dva roky na cestě k bez odpadu – sdílené povídání o tom, co se Vám daří, co nikoli, jaké další kroky chcete podniknout, aby se Vám žilo radostněji, smysluplněji a svobodněji. V čem se navzájem podpořit nebo jak hledat řešení problémů s odpady.
  • 18. 11. Smysluplné rozhovory – přijďte si povídat a přemýšlet. Ve skupině si nastavíme pravidla, budeme losovat kartičky s otázkami, o kterých se běžně nebavíme, a které by nás měly vést k zamyšlení a sdílení. Nad některými tématy můžeme diskutovat, některá v rychlosti přejít. Samozřejmostí je, že se každý může vyjádřit a současně nikdo nebude nucen odpovídat na otázky, na které nechce. Přijít může kdokoliv, kdo se rád baví s lidmi a chce zkusit něco netradičního, nebo se mu setkání zalíbilo.

Pokud máte chuť se některého setkání zúčastnit, přihlaste se včas, kapacita všech setkání je omezená. Těším se na viděnou. Danča

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *