Prázdninové akce s Bez obalem Vlašim

Hezký den, pokud hledáte cesty jak žít svůj život udržitelněji, máte rádi malé pohodové sešlosti podobně smýšlejících lidí, tak to je přesně to, proč se s Vámi rádi uvidíme. 😉 🥰 Drobné občerstvení bude součástí. Vstupné dobrovolné. Kapacita všech setkání bude limitována, proto se prosím raději přihlaste předem. Osobně v Bez obalu Vlašim, nebo na tel. 608 833 026, emailu: bezobaluvlasim@gmail.com, či přes facebook události. Těším se brzy na viděnou. Danča

  • Čtvrtek 1. 7. 2021 – 18 až 19:30 hod. v Bez obalu Vlašim: Sdílené setkání – Letní eko nápady Přijďte si s námi popovídat o výrobě domácích sirupů, zavařování, … nebo odrazování krvelačného hmyzu přírodní cestou. Otevřené sdílení a předávání praktických rad, co komu funguje, nefunguje. Maximálně 15 účastníků.

  • Čtvrtek 29. 7. 2021 – 18 až 19:30 hod. v Bez obalu Vlašim: Sdílené setkání – Cirkulární ekonomika a udržitelná móda. Co zvažujete při nakupování, podle čeho se rozhodujete, dokážete si něco odepřít? Víte jak upcyklovat? Využíváte swap? … Maximálně 15 účastníků.

  • Čtvrtek 19. 8. 2021 – 17:30 až 20:00 Spolkový dům Palackého nám. 65, Vlašim – Beseda s Pavlou Wernerovou (propagátorkou udržitelného způsobu života – za lepší život, blogerkou, autorkou knihy Konec doby odpadové, podcastů EKOmaniaci, …) na téma Jak se chovat udržitelně v neudržitelném světě. Jak si zachovat svoje hodnoty a nenechat se strhnout konzumním davem, … Maximálně 30 účastníků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *